Fizio Gym | TRENING
14896
page,page-id-14896,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

PERSONALNI TRENING

U Fizio Gym fitnessu verujemo da personalni trening treba da bude upravo takav – personalan. Radi individualnog pristupa Vama kao vežbaču, odnosno našem klijentu, pre dizajniranja specijalnog programa koji odgovara Vašim željama i potrebama, nudimo uvodni čas tokom kojeg ćemo izvršiti analizu Vaše telesne građe, sastaviti ciljeve i napraviti plan izvođenja treninga uzimajući pritom u obzir Vaše vreme koje možete da izdvojite za treniranje. Pratićemo Vaš napredak i beleziti rezultate izvođenja vežbi snage i fleksibilnosti, unapređenja kardiovaskularnog sistema, vežbi poboljšanja koordinacije i dr.

 

VOĐENI TRENING

Vođeni treninzi u Fizio Gym fitnessu su koncipirani tako da vežbač trenira u maloj grupi vežbača uz nadzor trenera. Pristup svakom vežbaču je i dalje individualan, s time da trener istovremeno nadgleda dva, odnosno tri vežbača.

Svaki od vežbača ima specijalno dizajniran program vežbi temeljen prethodnim merenjem na uvodnom času, tako da članovi jedne grupe ne moraju da imaju jednako visok stepen fizičke spreme.

Atmosfera tokom naših treninga je uvek ugodna, a vežbanje u društvu može samo da podigne nivo pozitivne energije koja već vlada u prostorijama Fizio Gym-a.

wordpress theme powered by jazzsurf.com